The Wilhelmis described their previous master bathroom and closet areas as spaces in which most things were in the wrong place, taking up too much room… and pink. This also meant that both areas included unused wasted space. After going through more than 20 iterations of how the space could be transformed with a designer, the Wilhelmis engaged First Finishers LLC to manage the remodel project. In effect, the whole area had to be stripped down so that all the elements could be put in their rightful place.

This remodel was a complete transformation. In the words of the Wilhelmis: “if you can see it, it was changed!”

The ceiling was raised in parts and a wall taken down to create a greater sense of space for the naturally lit, well organized and sizable walk in closet. Including the addition of a very practical vanity. In the new master bathroom, the bathtub was placed along a stunning tiled feature wall with direct views into the Wilhelmis magnificent garden. The spacious shower and double-sink vanity elegantly complementing the room… while the toilet had finally found its rightful place next to the master bedroom.

The Wilhelmis were delighted by the professionalism, expertise, timeliness and positive attitude displayed by all members of the First Finishers crew members, as well as extremely grateful for a result they enjoy every day.